Marketing

Besplatni programi za ugostiteljstvo i trgovinu MomentPos

Program za restorane
U saradnji sa MomentPos.
Otvaranje ugostiteljskog objekta ili trgovinske radnje predstavlja veliku investiciju. Potrebno je uložiti pre svega sebe, svoje vreme i svoje živce, ali i mnogo novca za kupovinu neophodnog inventara – potrebno je urediti enterijer, postaviti šank, nabaviti stolove i stolice, urediti terasu, obezbediti ozvučenje. Isto tako, ako je u pitanju trgovina, biće vam potrebni rafovi, tezge, rashladni uređaji…

I kada konačno sve to sredite (a sve to puno košta), onda dolazi pitanje softverskog (programskog) rešenja. Potrebno je nabaviti odgovarajući softver uz čiju pomoć ćete moći da kontrolišete i upravljate vašim ugostiteljskim ili trgovačkim poslom.

Ako ste tek pokrenuli, ili ste u postupku pokretanja restorana, kafića, kafane, picerije, pekare, pivnice, fast fuda, garni hotela, ili možda otvarate trgovinu, butik, prodavnicu prehrambene robe, parfimeriju, ogromna je verovatnoća da ste iscrpili svoje finansijske resurse. U tom slučaju, nabavka poslovnog softvera može predstavljati problem.

Na sreću, postoji način da spojite lepo i korisno.

Poslovni programi: Kako pronaći funkcionalno i ekonomično rešenje?

Zvuči neverovatno, ali postoji besplatan softver za vođenje vašeg posla! Besplatna instalacija, besplatna podrška i besplatan odgovarajući softverski paket (program za ugostitelje ili program za trgovinu) – to je ono što svojim klijentima nude Moment poslovni programi u prvom mesecu korišćenja softvera.

Iskoristite pogodnost i odaberite funkcionalnu softversku podršku vašem poslovanju potpuno besplatno u prvih trideset dana korišćenja. Zamislite samo, prvi mesec besplatno, a nakon toga minimalan mesečni izdatak koji je približne vrednosti kao račun koji platite kada sa prijateljem popijete piće u kafiću.

I to nije sve, jer za korišćenje softvera duže od 5 meseci dobijate dodatnih 15% popusta. A prednosti su mnoge, evo i koje.

Šta nude Moment poslovni programi?

Bilo da se bavite ugostiteljstvom ili trgovinom, uz Moment poslovne programe imaćete svu korisničku udobnost koju može da priušti jedna vrhunska platforma za vođenje poslovanja ugostitelja ili trgovaca. Bilo koji od paketa da odaberete dobićete puno, a koštaće vas malo.

Potreban vam je softver za ugostiteljstvo ili softver za trgovine? Ako napravite pametan izbor, Moment poslovni programi će vas nagraditi višestruko:

 • Imaćete konačno slobodno vreme koje možete posvetiti sebi, porodici, prijateljima;
 • Dobićete punu kontrolu nad celokupnim poslovanjem (kontrola radnika, robe i novca);
 • To će obezbediti visoku organizovanost u poslovanju;
 • To će dalje dovesti do rasta profita;

Najbolji program za ugostiteljstvo

Poslovni softver za ugostitelje Moment Restaurants™, nudi sve što je potrebno za uspešno vođenje jednog restorana, kafane, kafića, bara, pivnice, picerije, pekare, poslastičarnice, brze hrane, garni hotela ili bilo kog drugog vida ugostiteljstva.

Shodno konkretnim potrebama vašeg poslovanja, možete odabrati jednu od četiri opcija:

 • Osnovni paket program za ugostiteljstvo;
 • Napredni paket;
 • Profesionalni paket softver za ugostitelje;
 • Premium paket, koji predstavlja varijantu sa najvećim mesečnim troškovima, ali je istovremeno i najkompletnija opcija za vrhusko korisničko iskustvo.

Za bilo koji od ova četiri paketa da se odlučite, imaćete mogućnost besplatne instalacije i možete ga koristiti besplatno u periodu od 30 dana.

Najbolji softver za trgovine

Moment Retail poslovni program za maloprodaju namenjen je vođenju manjih trgovačkih objekata, poput butika, mini marketa, parfimerije, gvožđare i sl. I ovde korisnik takođe ima mogućnost odabira četiri različita paketa – osnovni, napredni, profesionalni i premium paket.

Kao i kod programa za ugostiteljstvo, svi paketi za trgovinu su besplatni za korišćenje u prvih mesec dana.

Zašto su Moment poslovni softveri odlično rešenje?

Osim besplatne instalacije, besplatnog korišćenja i besplatne podrške, korisnici Moment poslovnih programa imaju i razne druge pogodnosti.

Moment poslovni softveri klijentima obezbeđuju:

 • Mogućnost naplaćivanja računa od više kupaca u isto vreme, što osigurava brzu prodaju robe;
 • Štampanje fiskalnih isečaka za kupce bez obzira na način plaćanja (gotovinom, čekovima ili kraticom), kao i precizna evidencija ostvarenog prometa;
 • Mogućnost izdavanja i evidentiranja faktura kupcima, nezavisno od toga da li plaćaju gotovinom ili virmanom;
 • Ugostitelj ili trgovac ima precizan uvid u stanje zaliha;
 • Programi elektronskom poštom automatski šalju dnevne izveštaje, kako za vlasnike, tako i za njihove knjigovođe;
 • Od kupca koji ne raspolaže kešom i želi da vaše usluge (robu) plati virmanski ili karticom može se uzeti bakšiš, čija će vrednost biti prikazana na izdatom računu i automatski zavedena pod “ostale usluge ugostitelja ili trgovca”;
 • Uz Moment poslovne programe imaćete i opciju odobravanja popusta kupcu u trenutku plaćanja. Svako ko je ovlašćen, bilo da je to vlasnik, menadžer ili konobar (trgovac), ima mogućnost da kada vrši naplatu računa pojedinim kupcima odobrava popust.

Organizujte Happy Hour popuste

Tu je i mogućnost organizovanja Happy Hour popusta. Funkcija Happy Hour daje mogućnost stavljanja željenih pojedinačnih artikala na popust koji ima vremensko trajanje koje ste sami odabrali.

Beskontaktne kartice (opciono)

Moment poslovni programi takođe nude korisnicima opcionu mogućnost upotrebe beskontaktnih kartica za logovanje, čime se podiže efikasnost rada konobara, a raspodela obaveza i zadataka u samom programu je visoko efikasna. Nezavisno od toga da li je u pitanju vlasnik, menadžer ili konobar, lične beskontaktne kartice obezbeđuju lak pristup svim funkcijama za koje su oni ovlašćeni. Cene beskontaktnih kartica i čitača su veoma prisupačne.

Laka i besplatna instalacija

Za instaliranje softvera nije potrebno nikakvo posebno znanje, tako da korisnik, nakon što sa sajta momenpos.com  potpuno besplatno preuzme poslovni program, može sam za svega par minuta da obavi instalaciju.

Kada je u pitanju oprema neophodna za instalaciju, u nju spadaju računar (desktop ili laptop) odgovarajućih karakteristika i fiskalna kasa, odnosno fiskalni printer.

Jednostavno korišćenje Moment poslovnih programa

Moment poslovni softveri su dizajnirani tako da korisnicima obezbede jednostavan rad, za koji nije potrebna nikakva prethodna obuka. Sve što treba da uradite jeste da iščitate uputstvo za korisnike i odmah nakon toga, korak po korak, moći ćete nesmetano da koristite odabrani softver. Ukoliko se ipak pojavi neka nejasnoća u radu, na raspolaganju vam stoji besplatna korisnička podrška (svim danima osim nedelje).

Jednostavno dodavanje artikala i sirovina u program

Bez obzira da li je u pitanju Momen softver za ugostiteljstvo ili softver za maloprodaju, svi korisnici lako mogu i sami da unesu artikle i sirovine, kao i da kreiraju normative, što će im istovremeno biti odlična praktična vežba za samostalno korišćenje softvera. Sa druge strane, svi korisnici koji ne žele sami da ubacuju artikle, mogu koristiti dodatnu uslugu koja podrazumeva inicijalno dodavanje artikala u program.

Korisnička podrška

Moment poslovni programi obezbeđuju korisničku podršku, koju pružaju ljudi sa decenijom i po iskustva i rada na poslovnim softverima. Preko korisničke podrške ćete moći da dobijete sve neophodne smernice za instaliranje, podešavanje i upotrebu softvera, kao i svaku drugu vrstu pomoći, konsultacija, kao i rešavanje tehničkih problema.

Komunikacija sa korisničkom podrškom omogućena je preko mejla, telefona ili tako što će korisnička podrška imati daljinski pristup vašem kompjuteru.

Za sve vrste ugostiteljskih i trgovinskih delatnosti, Moment poslovni programi su vrhunsko rešenje. Laka i besplatna instalacija, trideset dana besplatnog korišćenja, jednostavna i funkcionalna korisnička platforma sa nizom korisnih funkcija koje će olakšati organizaciju posla i rad svih zaposlenih, podrška za korisnike, kao i širok asortiman dodatne opreme, omogućiće vam efikasnije i profesionalnije poslovanje, ekspeditivnost u radu, zadovoljnije kupce i, kao nagradu za sve to, veći profit.

Posetite sajt Moment poslovni programi i pogledajte njihovu kompletnu ponudu.  Ako ste ugostitelj kliknite ovde, a ukoliko vam je potreban program za trgovinu, ponudu paketa pogledajte ovde.

Preporuka
 • Ocena:
5
Sending
User Review
2.25 (4 votes)

Dragan Antić

Web pisac i urednik većeg broja sajtova. Istražuje razne oblasti, a sa najvećim zadovoljstvom piše teme vezane za roditeljstvo i vaspitanje dece.

Vaš komentar

Klikni ovde da bi postavio komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Preporuka

Ovo vredi znati o ishrani

Nastavimo zajedno samoobrazovanje!

Unesite email adresu za korisne porcije aktuelnog znanja!

Aktivni smo i na Fejsbuku!