Lični razvoj Usavršavanje

Highbrow kursevi – budi pametniji za samo 5 minuta [dnevno]

highbrow
Highbrow  je online platforma za učenje koja na mejl adresu svojih korisnika svakog jutra šalje petominutne kurseve
Da li i vi u prvim minutima nakon što se probudite prvo pogledate šta ima novo na društvenim mrežama i portalima?

Odmah proveravate mejl? Dok se vozite u gradskom prevozu do posla ili fakulteta ubijate vreme uz pomoć interneta na telefonu?

Ili u poslednjim minutima pred spavanje pogledate još jednom da nema nekih novosti u svetu interneta?

Ukoliko je odgovor bar na jedno od ovih pitanja potvrdan, onda će vam se verovatno svideti Highbrow, online platforma za učenje koja na mejl adresu svojih korisnika svakog jutra šalje petominutne kurseve.

Postanite pametniji za samo pet minuta

Ne, ovo nije laž slična onim koje se koriste za rekamiranje čudesnih tableta za mršavljenje. Uz pomoć Highbrow-a zaista možete postati pametniji za samo pet minuta. Dovoljno je da napravite nalog na sajtu, odaberete koji kurs želite i mala avantura samoobrazovanja može da počne.

Vreme koje biste inače potrošili na društvenim mrežama, sada možete da iskoristite na mnogo bolji način – za sopstveno usavršavanje i obrazovanje.

Kako Highbrow funkcioniše?

Tokom tih deset dana svakog jutra vam na mejl stiže petominutna lekcija iz oblasti koju ste izabrali.
Nakon što napravite nalog na Highbrow sajtu, videćete da svaki kurs traje 10 dana.

Tokom tih deset dana svakog jutra vam na mejl stiže petominutna lekcija iz oblasti koju ste izabrali. Ne možete otpočeti više kurseva odjednom, jer tvorci Highbrow sistema smatraju da je manje više, odnosno da se bolje uči dok ste usmereni najpre na jednu stvar. Takođe, ne možete dva puta uzeti isti kurs.

Highbrow ima više od 200.000 korisnika koji imaju mogućnost da izaberu preko stotinu kurseva koji su raspoređeni u 12 kategorija, s tim što se u sistem stalno ubacuju novi kursevi.

Šta sve možete naučiti uz pomoć Highbrow-a?

Uz pomoć Highbrow-a imate mogućnost da naučite nove stvari iz oblasti umetnosti, kuvanja, zdravlja, istorije, biznisa, jezika, prirode, filozofije, psihologije, nauke i tehnologije, izrade web sajtova.

Posebno je zanimljiva kategorija pod nazivom productivity u kojoj učite praktične trikove poput: kako uvesti meditaciju u svakodnevni život, kako razviti kreativnost, kako steći dobre i zdrave navike, kako povećati produktivnost, kako aktivno slušati i tako dalje.

Započnite izazov i uključite prijatelje

Highbrow ima mogućnost izazova u koji možete uključiti i svoje prijatelje. Naime, vi i prijatelji koji su izazov prihvatili jednog celog meseca ćete ujutru primati petominutne lekcije. Na kraju tog meseca, rešavate test koji ćete položiti ukoliko odgovorite tačno na više od 90% pitanja. Lekcije koje dobijate tokom tih 30 dana su „random“, pa možete naučiti gomilu novih stvari iz raznoraznih oblasti.

Highbrow čvrsto veruje da je znanje moć i zato želi da pomogne svim ljudima na svetu da tu moć i steknu. A najbolja stvar je – dovoljno je samo pet minuta. Učenje, razvijanje, ponavljanje – to je moto Highbrow-a.

Oceni članak
  • Moja preporuka
5

Siže:

Highbrow čvrsto veruje da je znanje moć i zato želi da pomogne svim ljudima na svetu da tu moć i steknu. A najbolja stvar je – dovoljno je samo pet minuta.

Sending
User Review
4.83 (6 votes)

Sonja Todorović

Studentkinja Opšte književnosti i teorije književnosti. Kreativni pisac. Zainteresovana za internet komunikaciju, pretraživanje, društvene mreže, SEO, kopirajting, lekturu i korekturu. Jedan od administratora popularne fejsbuk stranice Kultiviši se i sajta kultivisise.rs.

Vaš komentar

Klikni ovde da bi postavio komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Preporuka

Ovo vredi znati o ishrani

Naša podrška

Nastavimo zajedno samoobrazovanje!

Unesite email adresu za korisne porcije aktuelnog znanja!

Aktivni smo i na Fejsbuku!