Trend

5 uređaja koji nam menjaju svakodnevnicu

Da li smo se setili da stavimo na spisak za kupovinu sve što nam nedostaje?

Postoji li način da se nateramo da jedemo samo malo sporije i tako sa lakoćom izgubimo po koji kilogram?

Možemo li da uživamo u duvanu a da pritom ne smetamo nepušaču koji sedi pored nas?

A kako bi bilo da možemo da ugasimo svetlo u sobi kada nam se prispava a da ne ustajemo iz kreveta…

Iako su ovo pitanja i nedoumice sa kojima smo navikli da živimo svakodnevno, moramo da priznamo da bismo rado prihvatili rešenje koje bi stalo na kraj nekim od ovih problema.

Tokom godina, tehnološki napredak je bio odgovor na sve, a čini se da se ovaj trend i nastavlja. S tim u vidu, kreirali smo infografik na kom smo ilustrovali 5 proizvoda nove generacije koji nam menjaju svakodnevnicu. Neki od njih se možda neće učiniti preterano revolucionarnima, ali svakako odgovaraju na naše potrebe i zasigurno imaju potencijal da postanu velik deo našeg života.

Naime, GeniCan će nam sam kreirati spisak za kupovinu, IQOS će nam omogućiti da uživamo u duvanu bez dima i neprijatnih mirisa, a L’Oreal pametna četka će nas upozoriti kada je vreme da posetimo frizera.

Zvuči interesantno?

Onda bacite pogled na infografik koji smo pripremili da vidite šta još možemo da očekujemo kroz koju godinu, kao i da saznate šta se to već uveliko nalazi na tržištu i što već danas možete da nabavite.

Preporuka
  • Ocena:
Sending
User Review
5 (2 votes)

Sonja Todorović

Studentkinja Opšte književnosti i teorije književnosti. Kreativni pisac. Zainteresovana za internet komunikaciju, pretraživanje, društvene mreže, SEO, kopirajting, lekturu i korekturu. Jedan od administratora popularne fejsbuk stranice Kultiviši se i sajta kultivisise.rs.

Vaš komentar

Klikni ovde da bi postavio komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Preporuka

Ovo vredi znati o ishrani

Naša podrška

Nastavimo zajedno samoobrazovanje!

Unesite email adresu za korisne porcije aktuelnog znanja!

Aktivni smo i na Fejsbuku!